Ponudba gozdarskih oblačil

Vitli Krpan

Gozdko(VZOREC oglasnega besedila.) Kadar se gibljemo po gozdu, pa naj gre to za nadzor gozda, pregled lastnega gozda, obisk gozda z revirnim gozdarjem ali za opravljanje različnih gozdnih del, se moramo dobro zaščititi pred mrazom, žuželkami, poškodbami podrasti in vlago v obliki rose ali dežja. V spletni trgovini Gozdko imamo nabor oblačil, ki so primerna za gibanje in delo v gozdu

Jakne

Jakna Pinewod Jakne za gibanje po gozdu morajo biti trpežne. Zaželeno je, da so vodoodbojne in da nudijo zaščito pred vetrom. V ponudbi imamo jakne različnih cenovnih razredov proizvajalcev Pinewood in Portwest, ki jih odlikuje odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Ponudba jaken za delo v gozdu >>

Hlače

Pinewood hlačePortwest hlače vršneZa hojo po gozdu potrebujemo primerne hlače, ki so predvsem trpežne in se ne strgajo ob prvem stiku s podrastjo. Ker je podrast v jutranjem času polna rose, je zaželeno, da so vodoodbojne. V našem programu imamo hlače proizvajalca Pinewood, ki so kakovostne, vzdržljive, udobne in narejene za gibanje v naravi. Ponudbo smo dopolnili z vršnimi hlačami proizvajalca Portwest, ki zagotavljajo dodatno zaščito pred roso in dežjem.

Ponudba hlač za delo v gozdu >>

Gozdarski flisi

Pinewood flis jaknaPoleg jaken so za gibanje po gozdu primerni različni flisi, ki nudijo dobro toplotno zaščito in zaščito pred vetrom. So lahki za nošnjo in zato zelo priljubljeni. V ponudbi imamo flise proizvajalcev Pinewood in Portwest, različnih oblik, barv in toplotne zaščite. Vsi flisi imajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Nekaj flisov je tudi vodoodbojnih in primernih za uporabo v mokrem vremenu.

Ponudba flisev >>

Nogavice

Delovne nogavicePri dolgotrajnem delu v gozdu potrebujemo kakovostne nogavice, ki nam nudijo udobje. V ponudbi imamo trpežne delovne nogavice, ki so primerne za vsakodnevno dolgotrajno nošnjo pri različnih delih v gozdu. Za hladno vreme imamo tople in kakovostne termo nogavice, ki so primerne tudi za zelo nizke temperature.

Ponudba nogavic >>

Kape

Svetleč pleten klobučekV hladnem in vetrovnem vremenu moramo zaščititi glavo. To lahko naredimo z različnimi kapami in klobuki. V ponudbi imamo nekaj kap in pletenih klobučkov, ki ščitijo pred mrazom in vetrom. Za boljšo opaznost imamo odsevno rumene in odsevno oranžne pletene kape in klobučke. Z njimi na glavi bomo zaradi barvnega kontrasta dobro vidni tudi na daleč.

Ponudba kap in klobučkov >>

Gozdarske jakne

Gozdarska jaknaGozdarska jakna nudi zaščito pred padavinami pri delu v sečišču. Ima svetle površine (običajno oranžne barve) za večjo opaznost, kar je zelo pomembno z vidika varnosti. V ponudbi imamo gozdarske jakne Portwest za sekače. Njihova odlika je trpežen zunanji sloj, ki je premazan z vodoodbojnim premazom, za zaščito pred dežjem.

Ponudba gozdarskih jaken >>

Gozdarske protivrezne zaščitne hlače Portwest

Gozdarske protivrezne hlačeGozdarske hlače z naramnicamiZaščitne gozdarske hlače ščitijo pred vrezom z motorno žago. Posebna vlakna, ki so nameščena na sprednji strani hlačnic, ustavijo verigo motorne žage v delcu sekunde in tako preprečijo poškodbe nog. Hlače so udobne, vpijajo pot, so okretne in prilagodljive. Ker so vodoodbojne, so primerne tudi za delo v dežju. Tudi po daljši nošnji se v njih počutimo udobno. Hlače so primerne za občasna dela z motorno žago in za vsakodnevno podiranje dreves. V ponudbi imamo gozdarske farmer hlače, ki imajo naramnice in klasične gozdarske hlače na pas. Cene so ugodne.

Ponudba gozdarskih zaščitnih protivreznih hlač >>

 

Knjiga drevesne vrste na slovenskem