Husqvarna 560XP Mark II

Uniforest d.o.o.

Podatki o podjetju: 

Logotip UniforestUniforest d.o.o.
Latkova vas 81D
3312 Prebold
Telefon: 03 777 14 23 in 051 665 566
Faks: 03 777 14 18
E-pošta: prodajalna@uniforest.si
Spletna stran: www.uniforest.si

Podjetje UNIFOREST je eno vodilnih evropskih proizvajalcev gozdarske mehanizacije z več kot 25-letno tradicijo. Glavni cilji njihovega delovanja so tehnološka izpopolnjenost, prijaznost do okolja, enostavna uporaba ter edinstven design. Dokaz učinkovitosti, kakovosti in prijaznosti do okolja so prejeti mednarodni certifikati, ki so skladni z evropskimi in mednarodnimi predpisi. Številni patenti razvojnega oddelka pa so še en dokaz njihove izvrstnosti.

Gozdarski vitli

Gozdarski vitli so njihov paradni konj. V podjetju Uniforest vam ponujajo gozdarske vitle za profesionalno uporabo – PROFI, ki jih sestavljajo vitli serije G, GK – vitli s konstantno vlečno silo in vgradni vitli. Gozdarski vitli PREMIUM so ali elektro-hidravlični ali mehanski. Njihove prednosti so v tehnološki dovršenosti ter edinstvenem designu. Gozdarski vitli STANDARD so osnovna različica njihovih vitlov in so lahko ali elektro-hidravlični ali mehanski.

Uniforest gozdarski vitel

Uniforest gozdarski vitel

Vgradni vitel uniforest

Rezalno-cepilni stroji

Rezalno-cepilni stroji TITAN so namenjeni pripravi večjih količin drv. Odlikujejo jih varna in enostavna uporaba ter nizki stroški vzdrževanja. Za lažje delo so uporabnikom na razpolago modeli z dvižno mizo, dozirne mize in odsesovalne naprave.

Rezalno cepilni stroj Titan Uniforest

Rezalno cepilni stroj Uniforest

Cepilniki Titanium

Varno, hitro in enostavno cepljenje drv omogočajo cepilniki TITANIUM s silo cepljenja od 10 do 26 ton in s pogonom na kardan, elektromotor, kombinacijo obojega ali na bencinski motor. Ponujajo tudi modela na kardanski pogon z možnostjo priklopa spredaj in zadaj.

Njihov edinstven design je bil nagrajen z German Design Award Special 2017.

Cepilnik Uniforest Titanium

Klešče za hlodovino

Za enostavno manipulacijo hlodovine v podjetju Uniforest ponujajo kakovostne in kompaktne klešče SCORPION, prijemala za hlodovino ter rezalne klešče RK250 in RK260, ki so namenjene čiščenju nabrežij in večjih površin.

Uniforest klešče za hlodovino rk 260

Krožne žage

Krožne žage STANDARD so enostavne za upravljanje in premikanje ter varne za uporabo, saj so narejene po zadnjih varnostnih standardih. Njihova kompaktna konstrukcija omogoča dolgo življenjsko dobo. Pogon je možen preko kardana ali elektromotorja. Model na pogon preko kardana ima lahko tudi 5-metrski transportni trak.

Uniforest krožna žaga

Povezovalci drv PYTHON

Mehanski in hidravlični povezovalci drv PYTHON so namenjeni povezovanju metrskih drv. Hidravlične je mogoče priklopiti spredaj ali zadaj, medtem ko je mehanske možno priklopiti le zadaj.

Uniforest povezovelc drv

Platoji GIBON

Mehanski in hidravlični platoji GIBON so različnih velikosti in omogočajo lažji transport. Na voljo so tudi hidravlični platoji s preklopno stranico.

Uniforest plato Gibon

 

Knjiga drevesne vrste na slovenskem